Home > Biografie
  Biografie
Bijna... alles over Dennis
 
biografie Van 0 tot Nu in het kort

Dennis geboren en getogen in Enschede als 2e zoon van het gezin. Al snel werd het duidelijk dat Dennis een grote passie had voor Muziek, zo kreeg hij uit elke oude kapotte pick-up wel weer geluid.

Nadat Dennis zoals elke jonge knaap de baard in de keel had gekregen, begon het zingen andere vormen aan te nemen. Zo werd hij vaak op feestjes en partijtjes gevraagd om een vrolijke deun mee te zingen.In Maart 2005 zong Dennis een paar liedjes op een feestje van een jongen die bij hem in het voetbalelftal zat. Vanaf dat moment begonnen mensen zich af te vragen wie is Dennis. In Augustus 2005 werd Dennis gevraagd om te zingen bij een voetbal toernooi, en dat werd een enorm succes.

Doordat het optreden zo’n succes was, werd Dennis gevraagd om in oktober 2005 te zingen in het voorprogramma van J annes, en sindsdien heeft Dennis het steeds drukker gekregen, en zet hij de tent op zijn kop. Dennis heeft O.a. mee gedaan aan “Idols” en het programma “Een ster in 40 dagen”.Wat ons brengt tot het heden, Op dit moment loopt het als een speer en is Dennis sinds maart 2007 bezig met een eigen repertoire.Dennis zingt Nederlands,Duits en Engelstalig.

Terug >>

 
 
Laatste Video`s